• zaopatrzenie cukierni wielkopolskie

    KREMY

KREM BUDYNIOWY PERFEKCJA

To waniliowy krem budyniowy o żółtej barwie doskonale nadający się do zapiekania jak i stosowania na zimno do wypełnień ciastek np. eklerki. Krem doskonale nadaje się do zamrażania.
Receptura podstawowa:
Perfekcja 400 g
woda 100 g


KREM BUDYNIOWY POPULARNY

Krem budyniowy do zapiekania i stosowania na zimno oraz zamrażania.
Opakowanie 10 kg


KREM DO NAPOLEONKI

Delikatny śmietankowy krem do wypełnień i przekładania ciast na zimno.
Opakowanie 10 kg


KREM JOGURTOWY DO WYPEŁNIEŃ

Delikatny krem do wypełnień o specyficznym jogurtowym smaku.
Opakowanie 10 kg


KREM ŚMIETANKOWY PYCHOTKA

To delikatny śmietankowy krem do wypełnień, doskonale się łączy z tłuszczami, pastami smakowymi, śmietaną. Doskonale sprawdza się jako krem do ciastek deserowych, rurek francuskich itp. Krem do stosowania na zimno nie nadaje się do zapieku.
Receptura podstawowa:
Pychotka 400 g
woda 1000 g


KREM BITA ŚMIETANA WYKWINTNY

To bardzo lekki i puszysty krem o smaku śmietankowym, doskonały do składania ciast deserowych. Znakomicie łączy się z różnymi dodatkami smakowymi takimi jak stabilizatory, pasty do lodów, czekolada, owoce itp.
Receptura podstawowa:
WYKWINTNY 500 g
Woda 1000 g